Verzendkosten: NL € 3,99 gratis vanaf € 70,- | BE & DE € 8,99 gratis vanaf € 100,-

Herroepingsvoorwaarden

RUILEN / RETOURNEREN
Wij doen er alles aan om u een perfect product te leveren. Mocht de bestelling desondanks niet aan uw verwachtingen voldoen, dan heeft u het recht om binnen 14 dagen na ontvangst de bestelling te ruilen of retourneren.

1. Meldt u de retourzending s.v.p. vooraf en binnen 14 dagen na levering per e-mail aan info@rompersvanjof.nl. Vermeldt u alstublieft de reden van de retourzending. Indien u wilt ruilen voor een andere maat en/of kleur, vermeldt u dit dan alstublieft duidelijk, dan kunnen wij checken of het artikel voorradig is en dit direct voor u reserveren. U krijgt hierover bericht.

2. U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en het werking van de goederen vast te stellen

3. In het kader van de mogelijkheid tot ruilen van artikelen vragen wij u vriendelijk doch dringend rompers e.d. te passen over het eigen ondergoed. Indien dit niet gebeurt, wordt retourzending niet akkoord bevonden.

4. Verzendt de retourzending goed verpakt, voldoende gefrankeerd en in de originele staat, inclusief labels aan:

JOF
Horseler Pol 8
3863XD Nijkerk

 1. De kosten van retour zenden:
  - komen volledig voor rekening van de klant indien u de zending wenst te  retourneren en het geld teruggestort te krijgen.
  - komen voor JOF indien wij het verkeerde product hebben geleverd of de fout op een andere manier bij ons ligt.
 2. Ruilen is natuurlijk een optie, stuur ons even een mail met de reden, dan zorgen we dat het zsm geregeld wordt. 
 3. De klant blijft tot ontvangst van de goederen door JOF verantwoordelijk voor deze goederen.
 4. JOF heeft het recht om in geval van door u veroorzaakte schade of transportschade aan retour gezonden artikelen kosten in rekening te brengen.
 5. Zodra de retourzending door ons is ontvangen, gecontroleerd en goed is bevonden zullen wij in geval van ruilen het nieuwe artikel zo spoedig mogelijk aan u toezenden, verzendkosten zijn voor rekening klant.
 6. Indien u geen vervangend artikel wenst, dan maken wij het aankoopbedrag, (exclusief de verzendkosten), binnen 10 dagen op uw rekening over. Vergeet u dan ook alstublieft niet uw rekeningnummer te vermelden.
 7. Mocht er geen kosten voor verzending in rekening zijn gebracht door een bestelling boven de 70 euro, worden deze kosten wel in rekening gebracht bij het retourneren van alle producten. Het bedrag van de geretourneerde producten wordt binnen 10 dagen terug gestort op uw rekening minus de verzendkosten.

PRIVACY STATEMENT
 1. Alle persoonsgegevens worden uitsluitend en alleen door JOF gebruikt en zullen nooit aan derden worden verkocht. Uw gegevens worden uitsluitend aan derden ter beschikking gesteld, indien noodzakelijk voor betalingstransacties en het uitvoeren en bezorgen van de bestelling. Onze werknemers en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van de gegevens in acht te nemen.
 2. Persoonsgegevens zijn opgenomen in het klantenbestand van JOF. Wij kunnen u dan informeren over nieuwe collecties en/of interessante aanbiedingen. Tevens helpen gegevens over het gebruik van de site en de feedback die we krijgen van onze bezoekers ons om onze site verder te ontwikkelen en te verbeteren.
 3. Indien de klant niet wenst, dat persoonsgegevens worden geregistreerd, dan kan de klant dit laten weten via info@rompersvanjof.nl . U heeft recht op inzage in persoonsgegevens. Vragen om inzage in uw persoonsgegevens kunt u via dit mailadres doorgeven. Ook kunt u contact met ons opnemen, indien u wilt reageren op ons privacybeleid.
 4. Klanten zijn verplicht om JOF op de hoogte stellen van iedere adreswijziging. U wordt namelijk geacht op het ons laatst bekende adres woonachtig te zijn en bent dus aansprakelijk voor door u bestelde artikelen die op dit adres worden afgeleverd en daarmee ook voor de betaling van deze artikelen. In geval er voor JOF schade ontstaat i.v.m. gedorven artikelen en/of inkomsten door verzuim van adreswijziging, machtigt u JOF door het plaatsen van een bestelling automatisch uw gegevens op te vragen bij de gemeentelijke bevolkingsadministratie.
 5. Om u goed van dienst te kunnen zijn, worden via onze site enkele cookies op uw computer geplaatst. Zo herkennen we u bij een vervolgbezoek. De gegevens zijn op uw eigen computer opgeslagen in deze cookies en worden dus niet voor andere doeleinden gebruikt.
 6. Onze site is beveiligd met de modernste beveiligingstechnieken