Verzendkosten: NL € 3,99 gratis vanaf € 70,- | BE & DE € 8,99 gratis vanaf € 100,-

Wow... 3 jaar JOF!

Rompers van JOF bestaat al weer 3 jaar...

En het is inmiddels niet meer weg te denken uit ons leven. Bizar wat er allemaal in 3 jaar kan gebeuren… Inmiddels weten we de weg te vinden naar de juiste suppliers, houden onze oren en ogen goed open en blijven ontwikkelen in nieuwe “nog betere” producten. En wat heeft het ons nu al zoveel prachtige momenten opgeleverd. Mooie gesprekken met zoveel verschillende soorten mensen en hun zoektocht naar het juiste product. 

Van een vader die op zoek is naar het fijnste, zachtste stof voor zijn incontinente zoon tot een vrouw die voor haar moeder met Alzheimer een paar mooie slabben wilt laten maken. Van een wintersporter die voor zijn gehele gezin geen koude ruggen wilt op de piste tot een kindje die een heup operatie moet ondergaan en toch wel fijn is dat er grotere maat rompers beschikbaar zijn. Zo mooi dat de drempel voor deze mensen laag genoeg is om ons te bezoeken.  

Ook kent JOF de verdrietige verhalen van mensen met hun levenslange zorgen voor hun kind door handicap of ernstige ziekte, uiteindelijk ook afscheid hebben moeten nemen....  Ook voor ons is dit niet aan onze deur voorbij gegaan. 

Maar toch moet dit ook ergens goed voor zijn geweest, onze dochter Fien die ons kennis heeft laten maken met jullie allemaal. Een o zo bijzondere wereld waarvan we 8 jaar geleden nog niet het bestaan van wisten. We zijn zo dankbaar dat we een kleine bijdrage mogen leveren aan deze wereld, we kunnen de zorgen niet wegnemen, hoe graag we dat ook zouden willen maar deze zorg iets verlichten blijven we Keihard ons best voor doen!

De reis van ons meisje is de levensreis van ons geworden “Journey Of Fien”  JOF 

Dank jullie wel!