Verzendkosten: NL € 3,99 gratis vanaf € 70,- | BE & DE € 8,99 gratis vanaf € 100,-

Trots!

TROTS!

Op ons jongste dochtertje “Fien” die ons 6 jaar lang de weg heeft gewezen in de wereld van “anders” zijn. Op onze oudste dochter “Suze” die afgelopen jaar te zien was in een docu van de NPO "Nog 1 week" om daarin Fien op een prachtige manier te herdenken.

En last but not least, op jullie allemaal!

Door jullie vertrouwen, input en bestellingen kunnen we weer investeren in nieuwe modellen, andere kleuren en handige oplossingen.

We zijn dan ook enorm blij dat we naast onze nieuwe producten nu ook een nieuwe website hebben. We hopen op deze manier alles wat overzichtelijker te presenteren. (Met veel dank aan de jongens van MostWantIt)

 We hopen wat voor jullie te kunnen betekenen, iets te kunnen ontzorgen maar  jullie zijn ook voor ons de drijfveer om elke dag ons dochtertje op een mooie manier te herdenken, met JOF (Journey Of Fien) en wat een reis is het… Mega trots!

Mochten jullie de docu nog willen bekijken? dan kan dat via deze link

Jullie kunnen ons voortaan vinden op www.byjof.com maar ook gewoon op www.rompersvanjof.nl zoals jullie van ons gewend zijn.

De overgang naar de nieuwe website kan misschien wat kleine probleempjes geven. Willen jullie bij bestelling even in de gaten houden of jullie ook de factuur van ons ontvangen? Dan kunnen jullie zeker zijn dat het pakketje onderweg is.

www.rompersvanjof.nl www.byjof.com